Agenda

Op maandag 20 november houden we een open les, kom kijken en meespelen!

Poster open les.jpg

Archief

Zondag 2 juli 2023 - Gluren bij de Buren
Wij hebben een superleuk festival op de agenda staan, namelijk Gluren bij de buren; een amateur-kunstenfestival door het hele land. Huiskamers en tuinen transformeren in gezellige en kleine podia voor lokale amateurkunst. Wij doen uiteraard mee in Arnhem.


Wij spelen geïmproviseerde scenes met suggesties die ter plekke door het publiek worden aangedragen. Elke voorstelling is dus verrassend en uniek, met als rode draad humor en ontroering.

Op 2 juli staan wij met ons fantastische improvisatietheater ‘Geen Brug te Ver’ op het terras van MOES: Beeldhouwerstraat 74, Arnhem.

De optredens starten om 13.45, 15.15 en 16.45 uur. Toegang is gratis.

Link organisatie: Gluren bij de Buren | Programma
Link locatie: Gluren bij de buren | MOES (moesarnhem.nl)

 

Zaterdag 4 maart 2023 - Arnhems Theatersport Toernooi - Huis van Puck
Verschillende Theatersportteams uit Arnhem en omstreken strijden om de felbegeerde wisseltrofee: De Gouden Trolly. Wie is dit jaar de winnaar? Wij doen ook mee, met twee teams, 'Geen Brug' en 'Te Ver'. De eerste wedstrijden starten om 11:15 uur en zijn gratis te bezoeken, om 18:10 uur is de finale, entree € 8,- euro. We spelen in Huis van Puck, Kazernestraat 6-2. 

Meer info is te vinden op de website van Huis van Puck of de facebookpagina van Arnhems Theatersport Toernooi.

Zaterdag 15 oktober 2022 - Theatersportwedstrijd tegen Spons 'n Roses - UITVERKOCHT

Op 15 oktober spelen we tegen theatersportgroep Spons 'n Roses uit Oosterbeek. Tijdens de wedstrijd worden er om de beurt scenes gespeeld, compleet geïmproviseerd en met suggesties van het publiek. Het belooft een mooie, inspirerende en humorvolle avond te worden.  Inloop 19:30 uur, start 20:00 uur, ticket €7,50 p.p. inclusief 2 consumpties, Recreatiezaal Craneveer, Viottastraat 10, Arnhem.

Het is helaas niet meer mogelijk om tickets te reserveren. We zijn uitverkocht. We zien je graag een volgende keer!

Poster GBTV versus SnR.jpg